Event details

October 31, 2021

10:30 am to 12:00 pm
October 31, 2021

Dengan tajuk: ????????????????????????????-???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????, ia akan mengetengahkan Ummahatul Mukminin – para isteri Rasulullah SAW yang amat mulia.

Mari bersama kami, ????????????????, ???????? ???????????? ???????????????? ???????????? ????????.???????? ????????????????. ???????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? & ???????????????????????????? kami, anda boleh selesa di rumah sambil meraih ilmu tentang:

• ???????????????????????????????????????????????? wanita-wanita yang menjadi isteri Nabi Muhammad SAW
• ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? yang berbeza umur dan watak
• ????????????-???????????? ???????????????? ???????????????????? yang diajarkan Muhammad SAW kepada ahli kelurganya
• cara Rasulullah SAW ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? dalam rumahtangganya
• cara kita ber???????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????? di dalam rumah tangga
• ???????????????????????????? buat wanita yang masih belum berumah tangga

InsyaAllah kita timba ilmu dan sekaligus lebih mengkagumi Rasulullah SAW.

???????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????. ???????????? ????????????????????????????. ???????????? ????????????????????????????????????????????.

#masjidyusofishak#masjidsg#maulid